Λίγα λόγια

Σχετικά με εμάς

Θα μας βρείτε στην καρδιά της ορεινής Λευκάδας στο χωριό Καρυά. Στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου τα υπεραιωνόβια πλατάνια προσφέρουν απλόχερα την ηρεμία και τον ίσκιο τους. Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος που προσφέρεται όχι μόνο για να απολαύσετε υπέροχα παραδοσιακά εδέσματα αλλά και να βιώσετε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

 
 

To

Φαγητό μας


Με πηγή έμπνευσης τη φύση και τα προϊόντα της, τα φρέσκα αρωματικά και τα μπαχαρικά, σας σερβίρουμε τοπικές λευκαδίτικες παραδοσιακές συνταγές.

Συνταγές που άντεξαν στο χρόνο και ταυτίστηκαν με τον τόπο μας και τις συνήθειες μας.

Η ταβέρνα μας φτιάχτηκε στην καρδιά της Λευκάδας, το ορεινό κεφαλοχώρι της Καρυάς με μεράκι για ανθρώπους που αναζητούν αυθεντικές γεύσεις. Υπάρχουν δυό μυστικά στη κουζίνα μας, η απλότητα και η ποιότητα με βασικά υλικά, γνήσια προϊόντα της Λευκάδας και της γης της.

Κατσίκι με πατάτες, κόκορας μακαρονάδα, παραδοσιακός μουσακάς, γεμιστά, μοσχάρι σοφρίτο είναι μόνο λίγα από τα κυρίως πιάτα που σας προτείνουμε να γευτείτε. Σπιτική φάβα από παραδοσιακά λαθύρια Καρυάς, δροσερές σαλάτες με φακές, λαχταριστά ορεκτικά μαγειρεμένα με ντόπιο ελαιόλαδο και ποικιλία ιδιαίτερων κρασιών θα σας συντροφεύσουν στο ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων της επιλογής σας...